Κυριακή 22 Μαΐου 2011

“300 έλληνες " , απλώς μια οργανωτική επιτροπή ή μήπως ...αναρχοπράκτορες του Indymedia ?

Στις δύσκολες και πονηρές ήμερες που ζούμε, δεν ξέρεις πραγματικά τι και ποιον να πιστέψεις. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή  γιατί κάποιες φόρες τα όμορφα λόγια με τα δυνατά επιχειρήματα δεν πηγάζουν πάντα από αγνές προθέσεις. Παρακάτω παραθέτω δυο άρθρα που το δεύτερο αναιρεί το πρώτο. Τονίζω πως είμαι υπέρ της διαμαρτυρίας κατά όλων αυτών των άδικων μέτρων που μας περνάνε. Ωστόσο, το βέβαιο είναι πως ο  Soros  δε νοιάζεται για το δικό μας..... καλό.
Διαβάστε τα παρακάτω και κρίνετε μόνοι σας.
http://kosmos-theotherside.blogspot.com/


Από το http://olympia.gr/ 
Κατεβείτε στο Σύνταγμα τώρα και πάρτε μέρος στην δημοκρατία που πάει να γεννηθεί.
Οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων, που μας κυβερνούν 30-τόσα χρόνια, εφαρμόζουν τις πολιτικές που επιλέγουν χωρίς να ρωτήσουν κανένα. Παρά τα όσα ψευδώς υπόσχονται προεκλογικά, εφαρμόζουν άλλα. Και μας λένε πως είναι και δημοκρατία αυτό.
Δεν τα κάνουν αυτά μόνο οι δικοί μας στην ελλάδα. Τα ίδια κάνουν σε όλες τις χώρες του κόσμου. Μια δημοκρατία κοροϊδία. Μια δημοκρατία παρωδία. Γι’ αυτό και οι λαοί ξεσηκώνονται και θα συνεχίσουν να ξεσηκώνονται. Και να ζητούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν προδώσει τις προσδοκίες των οπαδών και των ψηφοφόρων τους. Πολλές φορές. Και τελευταία είδαμε να κατηγορούν τους ίδιους τους πολίτες, δηλαδή τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους τους, πως είναι οι πολίτες υπεύθυνοι για τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής συναλλαγής και του πελατειακού συστήματος. Του πελατειακού συστήματος που αυτές οι δύο ηγεσίες εφάρμοσαν απαρέγκλιτα. Και που μόλυνε την κοινωνία όλη.
Οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων θεωρούν πως ο λαός τους δίνει ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ στις εκλογές. Ετσι νομίζουν. Εφαρμόζουν δηλαδή την ρήση “ο λαός μας ενεπιστεύθη την εξουσίαν, αλλά δεν μας είπεν πως να την ασκήσωμεν”. Ενώ δεν έκαναν ποτέ τον κόπο να ρωτήσουν τον λαό. Με ένα έστω δημοψήφισμα. Εστω ένα.
Ετσι οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι θέλει ο ελληνικός λαός.
Για όλα αυτά και επειδή δεν έχουμε άλλα περιθώρια πια (θα τα πουλήσουν όλα, κι εμάς θα μας κάνουν φορο-δουλοπάροικους), κατεβείτε στο Σύνταγμα. Τώρα. Τώρα.
Κατεβείτε στο Σύνταγμα τώρα. Βρείτε τους “300 έλληνες” και υπογράψτε για να γίνει το πολλαπλό δημοψήφισμα για όλα τα θέματα που μας καίνε.
Αφήστε τις ιδεολογίες στο σπίτι σας. Δείτε πως κατέβηκαν ενωμένοι και ακομμάτιστοι οι Ισπανοί στις δικές τους πλατείες. Φτάνει τόσο που ζήσαμε διχασμένοι. Ας ενωθούμε στο ελάχιστο. Ας ενωθούμε σε μια κοινή απαίτηση όλοι: Στην εφαρμογή της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και ας αρχίσουμε από αυτό το πολλαπλό δημοψήφισμα.
Φτάνει τόσο που φαγωθήκαμε μεταξύ μας. Φτάνει τόσο που διχαστήκαμε. Ας βρούμε τι έχουμε κοινό: την δημοκρατία. Ας αγωνιστούμε για την δημοκρατία. Αγωνιζόμενοι για την δημοκρατία κατοχυρώνουμε το δικαίωμα να ακούγεται η γνώμη μας. Η θέλησή μας. Οι διαφορετικές μας ιδέες.
Χωρίς δημοκρατία καμμία ιδεολογία δεν έχει πιθανότητα εφαρμογής.
Παρά μόνο η ιδεολογία της διαφθοράς και της συναλλαγής.
Οι “300 έλληνες” δεν είναι κόμμα. Δεν είναι πολιτική οργάνωση. Δεν είναι τίποτε τέτοιο. Είναι απλώς μια οργανωτική επιτροπή. Ενισχύστε τους. Μην τους αφήνετε μόνους. Πρέπει να γίνουμε πολλοί. Να καλύψουμε τις 24-ωρες βάρδιες της συλλογής υπογραφών. Να τους εμψυχώσουμε. Ολοι. Αριστεροί, δεξιοί, κομμουνιστές, σοσιαλιστές, αναρχικοί. Ολοι.
Θυμηθείτε το: Χωρίς δημοκρατία καμμία ιδεολογία δεν έχει πιθανότητα εφαρμογής.
Κατεβείτε στο Σύνταγμα τώρα και πάρτε μέρος στην δημοκρατία που πάει να γεννηθεί.
Θραξ Αναρμόδιος
ΥΓ. Το ιστολόγιο StopCartel μεταδίδει ζωντανά εικόνες από τους “300 έλληνες” στο Σύνταγαμ. Οι φωτογραφίες είναι από το ιστολόγιο Αντι-νέα τάξη πραγμάτων και τραβήχτηκαν το πρωί στο Σύνταγμα.

 


------------------------------------------------------------------------------

Από το  http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ!

Η θέση μας για την κινητοποίηση του κόσμου σε ΜΑΖΙΚΕΣ,ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ διαδηλώσεις,ακόμα και καταλήψεις δημόσιων χώρων μέχρι να φύγει η προδοτική Κυβέρνηση ΔΝΤ-εξαπτέρυγων,είναι γνωστή:Εδώ και μήνες φωνάζουμε πως πρέπει επιτέλους ο κόσμος να ξυπνήσει και να κατέβει στους δρόμους!

ΟΜΩΣ,ευτυχώς (για πολλά) και δυστυχώς (για λίγα,αλλά σημαντικά),εδώ είναι Ελλάδα:Έτσι λοιπόν,ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ,ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!

Στην Ισπανία,ο κόσμος οργανώθηκε μόνος του,χωρίς "μπαμπούλες" να τον φοβίζουν και να τον καθοδηγούν:Κάτι τέτοιο δυστυχώς,δεν συμβαίνει κι εδώ,όπου Η ΓΙΑΦΚΑ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ,ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ,ΚΑΛΕΙ ΣΕ "ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ" ΠΛΑΤΕΙΩΝ!!!

Καλούμε όλους τους νοήμονες και Πατριώτες Έλληνες ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
Η πραγματική εξέγερση του κόσμου δεν θα γίνει ούτε από κόμματα,ούτε από οργανώσεις,ούτε από κανένα "ίδρυμα" του Σόρος:Αλλά από ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Επειδή κάποιοι πιθανόν να νομίσουν πως είμαστε γενικά κατά των συγκεντρώσεων όπως κάποιοι άλλοι "υπερπατριώτες αστοί" (γελάνε και τα...μάρμαρα!),λέμε πως ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!
Όσο όμως πίσω από "αυθόρμητες διαδηλώσεις" κρύβονται ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ,τόσο έχουμε υποχρέωση να προειδοποιούμε για τους κινδύνους!

Καλούμε ειδικά τους παραπλανημένους Πατριώτες που διαδίδουν ότι αύριο θα γίνει "Επανάσταση" (κάπου είδαμε την "Σπίθα" του Μίκη Θεοδωράκη να ξεσηκώνει τον κόσμο,ενώ και κάποιοι πανάσχετοι της Νέας Δημοκρατίας νομίζουν πως το όλο...πράγμα διοργανώνεται αυθόρμητα) να μην βάλουν βούτυρο στο ψωμί των αναρχοπρακτόρων,που ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,με σκοπό αυτόν που ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ στο βοθρο-σάιτ τους (προσέξτε τι γράφουν,ειδικά στην τελευταία παράγραφο):

Όταν μίλαγα με κόσμο στην Αθήνα πριν λίγες βδομάδες, η εύκολη απάντηση στην ερώτηση γιατί δεν γίνονται πράγματα (τουλάχιστον στο βαθμό που θα περιμέναμε μετά τον οδοστρωτήρα κυβέρνησης-τρόικας) και δεν προχωράει ο κόσμος σε κατάληψη της πλ.συντάγματος α λα Ταχρίρ είναι ότι ο κόσμος κάθεται στο σπίτι του και ότι οι εξεγέρσεις δεν εξάγονται. Λες και το ντόμινο των αραβικών εξεγέρσεων ήταν τυχαίο... Λες και αυτό που γίνεται τώρα στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη και τις άλλες πόλεις είναι τυχαίο...

Ήδη απ'το Γενάρη είχε δραστηριοποιηθεί κόσμος σε μπλογκ και στο ίντυ και καλούσε για κατάληψη της πλατείας συντάγματος... κάποιοι το προσπάθησαν μετά τις μεγαλειώδεις γενικές απεργίες αλλά λίγες χιλιάδες και το κράτος έκανε ότι μπορούσε για να απωθήσει με συγκρούσεις στους γύρω δρόμους τον κόσμο και να αποτρέψει οποιαδήποτε μαζική κατάληψη της πλατείας... στο τέλος έδιωξε και τις λίγες εκατοντάδες που είχαν μείνει...

μήπως υπάρχει και δεύτερος γύρος;

όλοι-ες στους δρόμους και στις πλατείες... σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό...

η αλληλεγγύη το όπλο των λαών πόλεμο στο πόλεμο των αφεντικών
 

(ΥΓ και σε όσους κακοφαίνεται το πασιφιστικό στοιχείο των διαμαρτυριών.. ας ξεκινήσει πασιφιστικά πρώτα ας γεμίσει η πλατεία με εκατο χιλιάδες κόσμου που ζυμώνεται και αυτοοργανώνεται για μέρες, βδομάδες και σου λέω μετά εγώ αν θα λήξει πασιφιστικά...)
ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΟΧΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ MARFIN!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας