Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Έχετε ποτέ ονειρευτεί αυτόν τον άνθρωπο?


Τον Ιανουάριο του 2006, ένας ασθενής ψυχιατρείου ζωγράφισε την εικόνα ενός ανθρώπου που εμφανίστηκε πολλές φορές στα όνειρά του. Η εικόνα ξεχάστηκε πάνω στο γραφείο του γιατρού, ώσπου μια μέρα ένας άλλος ασθενής, αναγνώρισε το ίδιο πρόσωπο και στα δικά του όνειρα. Κατόπιν έρευνας, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν και άλλοι ασθενείς που είχαν δει το ίδιο πρόσωπο. Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι αναγνωρίζουν σε αυτό το... σκίτσο, τον άνθρωπο που έχουν δει στα όνειρά τους.

Σε πολλές πόλεις έχουν εμφανιστεί άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον συγκεκριμένο άνθρωπο στα όνειρα τους... (Los Angeles, Berlin, Sao Paulo, Tehran, Beijing, Rome, Barcelona, Stockholm, Paris, New Dehli, Moskow κλπ.)
Υπάρχουν πολλές θεωρίες που έχουν δημιουργηθεί για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, άλλοι λένε ότι είναι η προσωποποίηση του θεού, που δίνει συμβουλές στους ανθρώπους. Άλλοι λένε ότι πρόκειται για έναν αληθινό άτομο που έχει μεταψυχικές ικανότητες και μπορεί να εισέρχεται στα όνειρα των άλλων ανθρώπων. Άλλοι λένε ότι πρόκειται για σχέδιο πλύσης εγκεφάλου από μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες... Όποια και να είναι η αλήθεια, η όλη ιστορία ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα. Για περισσότερες πληροφορίες - φωτογραφίες και βίντεο, επισκεφθείτε το thisman.org .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας