Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

New World Order-New World Order in Greece 2














Πάντα απορούσα και ακόμα απορώ με αυτό το σύμβολο. Αφού όπως θα πουν πολλοί είναι σύμβολο της ροκ μουσικής, γιατί να το σχηματίζουν ακόμα και εκείνοι που δεν ακούνε ροκ ?
Δείτε παρακάτω...
Τα σχόλια δικά σας.














2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kali soy mera annoyla.ego omorfia moy den pysteyo se symbola k se pneymata kaka k kala,ego pysteyo sto pano k sta xeria toy panoy afta poy toy dinoyn k troei.ston eayto moy pysteyo k oxi se aniparkta pragmata.ola afta ta sybmola o an8ropos ta exei ftiaksei k epiriazei aftoys poy ta pysteyoyn toys kolimenoys k fobismenoys an8ropoys,aftoys poy exoyn paei 40 k 50 eton k exoyn meinh stin hlikia 15 eton.ama baleis kanena sobaro 8ema p.x pos 8a stamatisoyme toys polemoys k na tin pleironoyn a8woi an8ropoi k paidia 8a se paradexto kopelia moy.wraia selida moy aresei k wraia moysikh exeis balei se iremi.panos galanakis.

Anna είπε...

Και εγώ μαζί σου Πάνο. Συμφωνώ απόλυτα. Δεν υπάρχουν πνεύματα ούτε καλά ούτε κακά!
Υπάρχει κάτι άλλο όμως, το οποίο λέει πως καμιά φορά οι ερωτήσεις είναι σημαντικότερες απο τοις απαντήσεις.
Οι ερωτήσεις οδηγούν το μυαλό σε έρευνες και διεύρυνση γνώσεων.
Αυτοί που λες, καλέ μου φίλε πως παραμυθιάζουν τον κόσμο με τα σύμβολα, δεν κουράζουν τα χέρια τους όπως εσύ για να επιβιώσουν. Σκοπός τους είναι να πιστεύεις εσύ μόνο στα χέρια σου και από την καθημερινή σου κούραση να μην πιστεύεις και να μην ασχολείσαι με τίποτε άλλο, αφού δεν σου μένει χρόνος για πολλά πέρα από έναν ύπνο και μετά πάλι στην δουλειά. Γιατί αν ήσουν πιο ξεκούραστος...φίδι που τους έφαγε! Θα άρχιζες να σκέφτεσαι και αυτό δεν τους βολεύει.
Όταν υπάρχει κάτι που δεν το ξέρεις
πώς ξέρεις ότι δεν υπάρχει;
Κάποτε οι άνθρωποι πίστευαν πως ο ήλιος γυρίζει γύρω από την γη και ο πρώτος που είπε το αντίθετο, θανατώθηκε.
Το σοβαρότερο θέμα που θα μπορούσα να βάλω κατά την ταπεινή μου άποψη είναι αυτό που θα μας βάλει όλους απλά σε σκέψεις. Πρέπει πρώτα να μάθουμε να σκεφτόμαστε, να ερευνούμε, να αντιδρούμε, να λειτουργούμε το νου μας, ο οποίος είναι αδρανής κατά το 97/% .
Αυτός έχει όλη την δύναμη! Μονό έτσι σταματάνε οι πόλεμοι. Δεν γνωρίζω κανέναν άλλο τρόπο να σταματήσουν. Η τουλάχιστον δεν ξέρω κανέναν άλλον να μπόρεσε να το κάνει μέσα από ένα blog.
Η δουλειά πρέπει να αρχίσει πρώτα από μέσα μας. Η ευθύνη είναι του καθ' ενός μας ατομικά.
Είναι κρίμα να μου ρίχνεις το βάρος της ευθύνης για την εύρεση λύσεων και ιδεών που θα λυτρώσουν τον πλανήτη από τους αιώνιους... πολέμους.
Ένα χελιδόνι δεν φέρνει ποτέ την άνοιξη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας